fbpx
4 načina korištenja umjetnih biljaka u uređenju doma i poslovnog prostora

4 načina korištenja umjetnih biljaka u uređenju doma i poslovnog prostora

Cvijeće i zelenilo mogu učiniti da interijer i eksterijer kuće budu svježi i živahniji. Biljke su idealno rješenje ukrašavanja kada se u životnom prostoru osjeća hladno, sterilno ili bezlično. Loša strana je što stvarne biljke mogu biti skupe i potrebno im je mnogo vremena za održavanje , vodu i njegu.

 • Srećom, postoje alternative. Danas umjetne biljke izgledaju dovoljno realistično da bi mogle biti privlačne kućanstvima . Postoje mnogi razlozi zašto se odlučiti na umjetne biljke u kućanstvu i interijeru :
 • Jeste li previše zauzeti da biste se mučili zalijevanjem desetaka sobnih biljaka?
 • Živite li u području s prekratkom vegetacijom ili je previše hladno za uzgoj cvijeća ili drveća?
 • Je li vaš balkon ili dvorište previše sjenovito za uzgoj pravog cvijeća?
 • Zbunjuje vas mogućnost uređenja okoliša ili ukrašavanja pravim biljkama?
 • U svim tim situacijama umjetna biljka mogla bi vam omogućiti uživanje u ljepoti cvijeća ili zelenila kod kuće bez nedostataka koji prate žive biljke. Bilo da ukrašavate svoj dom ili poslovni interijer , umjetne biljke mogu biti jedan od najpametnijih alata u vašoj shemi dizajna.
 • Postoji bezbroj načina da u svoj dom i vrt ugradite svileno cvijeće, umjetna stabla ili umjetno zelenilo. Pogledajmo četiri najpopularnija i najatraktivnija načina za uključivanje umjetnih biljaka u svoj dekor doma i poslovnog prostora.
 1. Objesite umjetne paprati ili druge umjetne biljke na mjesta gdje stvarne biljke ne uspjevaju
  Mnogim kućama nedostaje količina svjetla koja je potrebna da bi stvarne biljke bile sretne i zdrave – no smještaj nije važan ako se odlučite za ukrašavanje umjetnim zelenim biljkama . Postavite sadnice ispunjene umjetnim biljkama na police za knjige, u gole kutove i kupaonice. Dodajte BONSAI drvca na ulaz u kuću.
 2. Stabla u posudi mogu uljepšati ulaz u kuću, dajući vitalnost i šarm ulazu. Umjetna verzija idealna je za uporabu u situacijama kad prava stabla ne mogu širiti svoje korijenje i procvjetati. Obično nije dobro da prirodna stabla rastu dovoljno blizu kuće jer korijenje ometa temelje zgrade, vodovod ili električni sustav.Postavite umjetne cvjetne aranžmane u svoj prostor
 3. Cvjetni aranžmani su idealni da uređenje vašeg doma izgleda mnogo luksuznije i otmjenije.
  Savjet: Umjetno cvijeće možete kombinirati s pravim zelenilom u svojim cvjetnim aranžmanima i lončanicama. To vam daje puno više prednosti .
 1. Ugradite umjetni zeleni zid u vaš dnevni boravak ili poslovni prostor
  Zidne biljke mogu napraviti spektakularni izgled u Vašem interijeru. Ova ideja se može koristiti u svim prostorima i u bilo kojoj veličini. Za popunjavanje velikih površina, predlažem korištenje više različitih umjetnih biljaka , poput paprati , listova monstere , palme ili pak tradicionalno bilje kao šta je list kadulje i cvijet lavande .

Translate »

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.